• Без категория
  • 2

матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-добрият избор за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е една от най-известните и доказали качествената си продукция компании в българската спална индустрия. В в портфолиото ѝ фигурират подбрани категоризации и видове матраци – от с едно лице, с две лица матраци и такива за деца до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов дават възможност на купувачите най-добрата услуга, както и максимално качество на комфорт и почивка докато спите. като добавка, продължаващите иновации на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, продуктовото разнообразие и широкия спектър от идеи дават сигурност, че матраците Симеонов са изцяло създадени по съвременните норми и разпоредби за за отпочиващо и релаксиращо спане. в настоящия текст ще обсъдим най-големите предимства от поръчването на матраци Симеонов за вашата къща.

Покриващи матраци

Горният матрак е идеален, когато имате нужда да решите ситуация с убиващ матрак или старо легло, което е неудобно. Слава богу, това не е единственото негово положително качество. Покриващия матрак е способен и да се ползва за настаняване на гости, по време на излети на открито. Моделите от тази категория са синхронизирани с вашите нужди и потребности ще ви дадат неподражаемо удобство когато искате да поспите.

Мемори матраци

Това са модели матраци от компанията Симеонов, за чието изработване е приложена мемори пяна. Мемори пяната е иновативен материал, който повишава нивата на мекостта и усещането за неповторим комфорт по време на сън. Тя взима дейно участие в реализирането както на еднолицеви, също и на двулицеви матраци. Освен всичко друго, спалните продукти, произведен от мемори пяна, са перфектни за хора с дискомфорт в областта на гръбначния стълб/ в задната част на тялото. помнещата пяна помага за това гръбначният стълб да стои в нужната поза, а и да се даде равномерна почивка за всяка част от човешкото тяло. Не бива да забравяме, пяната с памет е чувствителна на различни температури и добре калибрира температурата на нашето тяло по време на сън.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Предназначени за деца матраци

Ние от Матраци Симеонов наблягаме и на специалните нужди и потребности на малчуганите. Сред тях можете да отриете най-разнообразни матраци, които са предназначени за ползване в детска и бебешка възраст. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов доставят силна и гъвкава основа, спомагаща за очакваното разрастване на опорно–двигателната система. Да не забравяме, че, доставят на малчуганите максимум качество на удобно и комфортно усещане с мислене за полезен, приятен и най-добър сън.

Нестандартни оразмерявания

Едно от безсъмнените качества на матраците произведени от Симеонов е това, че се правят и в нестандартни размери при заявяване на желание или поръчение от конкретен клиент. Именно така се задоволяват специфичните желания за размери за ширина, височина и други параметри на матрака. Това е страшно важно за извличане на най-големите позитиви от страна на потребителя за удобство, удобство, практичност и максимално качество на съня.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Направени с дунапрен матраци

Марката Симеонов , разбира се, позволява/ предоставя редица модели дунапренови и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и превъзходства за човека? Като за начало Vitafoam пенополиуретан практически е вещество, който потъва под влияние тежестта на човешкото тяло/ който потъва от тежестта на човека, но след известно време се връща към началното си състояние. Това вещество предоставя неописуемо чувство за почивка и релаксация на потребителя в период на сън. В допълнение, съдържащите дунапрен матраци предоставят и допълнителни/ нови плюсове, който най-вероятно са неизвестни за по-масовата от купувачите. Дунапренът, който е мек, има анатомични свойства със засилени функции, а по-твърдият – силни ортопедични качества. Направените от дунапрен матраци , дело на компанията Симеонов са произведени от здрави и качествени материали, като това е и причината да успяват да задържат своето основно положение и достойнства за забележително дълго време.

Двулицеви матраци

Неедностранните матраци пък са пригодени за всякакви други кревати. Ако можем да се изразим другояче, нашите предложения са модерни легла и спални, които вървят с подматрачната си рамка. Повечето от неедностранните матраци , дело на фирма Симеонов, разрешава на клиента и допълнително достойнство, което засилва равнището на удобство по време на сън. А именно възможност за спане от две страни – такава за зимата и лятна, които могат да се използват съобразено с годишния сезон персоналните искания и претенции на конкретния купувач.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Френски матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов прави и тип френски такива, които а подходящи най-вече за обзавеждане на хотели. Въпросните продукти са безспорно уместно усмотрение за оборуване в хотелски комплекси, мотели. Основата им е образувана след процес на обработка на иглолистно дърво, даващ на продукта максимална степен на устойчивост. Върху въпросната основа е възможно да бъде положен както матрак с една страна, така и матрак с две лица.

Още различни серии

Серията „Алое Вера“ е развита с концепция за максималното удобство на тялото на човека когато заспи. Матраците от тази категория са с плат, обогатен с екстракт от Алое Вера. Подобен плат изпълнява функция за увеличаване нивата деликатност при допир с човешкото тяло. Матраците Симеонов, формиращи групата „Алое Вера“, при всички случаи ще ви помогнат да се избавите натрупаните през деня отпадналост и изтощение, и да зарадвате на качествен сън.

При серия „Бамбук“ бамбуковите нишки са етествен източник, който играе ролята на естествен защитник неприятните аромати и вредните за човешкото тяло акари. Матраците Симеонов от серията „Бамбук“ почти заличават заплахата от поява на поява на алергични състояния и домашни акари. В допълнение, с помощта на проветряващата им се структура ще се предотврати и задържането на влага. По този начин ще си осигурите подхождаща, лека и удобна среда за добър син и отпочиване.

Колекция „Ванилия“ осигурява на клиентите най-високо естество на удобството от тези/ комфортни и приятни матраци с плат от дизайнерска колекция, който увеличава степените/ който повдига нивата на меко и нежно усещане при лягане. Устойчивата им структура носи издържливостта им, а успокояващият бял цвят ще се впише точно в стаята, в която се намира вашето легло.

Както и по-горе, и в Серия „Какао“ са приложени издържливи и сигурни във времето продукти за спане, предлагащи максимална степен на усещане за удобство по време на спане. Цветният ключ матраците е именно бял сред всички модели от раздел „Какао“ , но има леки кафяви допълнения, като по този начин правят неговата обвивка по-пъстра симпатична за всяко око.

Серия „Climattress“ е една от най-новите серии матраци сред нашите продукти. Продуктите за спане, които ще откриете в нея, са с пяна, която помни извивките на тялото, с вградени специални Cool gel капсуловани отделения, които служат за охлаждане на човешкото тяло при случай. Матраците от “Climattress” серията ни са създадени за летния сезон, когато жегите твърде често са причина за нарушения в спокойния и пълноценен сън на всеки. Освен това, отвореното им изграждане разрешава постояне въздухопоток, а това е допълнително качество за онези, които не понасят жегите. С матраците от колекцията „Climattress” ще си фантазирате, че най-после сте на море и се оставяте на разхлаждащата магия на морските въздушни течения.

Разделът, който кръстихме „Lux” има и едностранни и с две лица матраци. Две са различията в приложените материали за направата на въпросните матраци – само дунапрен и едновременно пяна с памет и дунапрен. Матраците от колекцията „Lux” не са толкова меки осигуряват здрава и стабилна основа по време на спане. Смесването на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото осигурява усещане за комфорт комбинирайки такава здрава и стабилна основаЗатова и матраците с такова комбиниране от избрани съставни части са предпочитани за купувачи, страдащи от гръбначни заболявания.

Е за десерт – серията, която кръстихме „Ladybird”. От предложените тук продукти могат да се възползват хора които ги боли гърбът. Тя съдържа както такива с едно лице, така и двулицеви матраци. По-специалното при този тип матраци реално е, че съдържат много здрава основа. Върху него е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретанслой от изключително специален материал който трябва да масажира на тялото ни. Сдобивайки се с матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие получавате обещание заличаване на всички симптоми и болки, предизвикващи неспокойствия в съня ви, и едно действие на истинска почивка в състояние на сън.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Достъпни финансови параметри и специални разпродажби

Матраците от дело на компанията Симеонов са налице на родния пазар на особено адекватни ценови решения за средния купувач в българската търговска среда. Взели сме предвид и хрумвания за тези от вас, които търсят своя комфорт и биха искали със сигурност най-качественото за своята спалня. Всички наши продукти вървят с решение за плащане, спазвайки личните нужди/ необходимости и специфики на всеки човек. Освен това, постоянно на в интернет магазина ни на сайта ни със сигурност можете да/ имате шанс да разгледате едни от най-качествените матраци от марката Симеонов на специални цени. Търсете аналогичните отстъпки и отстъпки на линка „Специални оферти“.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Избор от множество продукти

Продуктовата гама на фирма Матраци Симеонов е много пълна и пасва на потребностите и желанията на съществен обхват от клиенти. Още отначало, в дългия ни лист могат да се открият множество типове матраци – с едно лице и с две лица, подходящи за деца и предназначени за отгоре матраци, и дори такива, наричани френски, предназначени за обзавеждане на хотели и къщи за гости. В допълнение, са определени известен брой колекции матраци по отношение на специфичните за произвеждането им елементи и методи. Безспорно най-ярките сетове са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия параграф от информацията ще разгледаме в детайли всички предлагани матраци от марката Симеонов и техните основни качества.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – главни категории с продукти

Както вече казахме, фирма Матраци Симеонов дава изключително богато многообразие от типове и сетове матраци. Освен широкоразпространените видове, екипно сме разработили и специални видове матраци, създавани за изискванията и критериите на установени купувачи. Ето какви видове матраци можете да откриете в сред разнообразните ни предложения:

матраци 7 Най-добрите
матраци

Допълнения за матраци

Няма как да не ви кажем и, че, в каталога на фирма Матраци Симеонов ще срещнете всякакви добавки за матрака, който сте избрали. От протектори и основни покрития за матраци до възглавници, допълващи усещанията за супер качествено отпочиване през нщта. Голямото ни продуктово разнообразие ще ви гарантира качественото ви почиване висококачествен релакс.

Изберете някой от матраците от нашата фирма и си припомнете висококачествен релакс по време на сън.

Матраци Симеонов са най-добрият избор за всяко семейно огнище
Покриващи матраци
Мемори матраци
Предназначени за деца матраци
Нестандартни оразмерявания
Направени с дунапрен матраци
Двулицеви матраци
Френски матраци
Още различни серии
Достъпни финансови параметри и специални разпродажби
Избор от множество продукти
Матраци Симеонов – главни категории с продукти
Допълнения за матраци

Може да харесате още...

2 коментара

  1. Comment каза:

    Интериорен дизайнер за нов къща: При днешния динамичен начин на живот, често жилища се закупуват с цел инвестиция. В този случай е добре да се обърнете към опитен интериорен дизайнер, специалист, тъй като той ще допринесе изключително много към стойността на вашия имот. Формата и функцията трябва да бъдат едно, обединени в съзвучие. Ние с готовност приемаме предизвикателствата! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

  2. Comment каза:

    Интериорният дизайн на апартаменти, жилищни и обществени пространства се отнася до намирането на хармонията, касаеща всички сетива – визуални, слухови, тактилни, обонятелни. Всичко е в изкуството и умението да се създаде функицонална и красива заобикаляща среда. Декорацията не е в правенето на сценични сцени, а не в правенето на хубави снимки за списанията, а всъщност в създаването на качество на живот, красота, която подхранва душата. Studio Interio ви предлага уникален и запомнящ се интериорен дизайн. Интериорен дизайн на апартамент!

Вашият коментар